Praktyka Lekarska Marcin Łata

lekarz w trakcie specjalizacji

Opinie pacjentów.

5
Bez treści
Klaudia Kacprzak dnia 2020.11.13 o godzinie 10:20
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.13 o godzinie 09:57
5
Bardzo polecam!Szybko, wygodnie, bez obaw.
Adrianna dnia 2020.11.13 o godzinie 09:37
5
Profesjonalista
Pacjent P dnia 2020.11.13 o godzinie 09:35
5
Bardzo miłe i profesjonalne podejście do pacjenta
Wiktor dnia 2020.11.13 o godzinie 09:29
5
Dziękuję bardzo i gorąco polecam
Michal Gross dnia 2020.11.13 o godzinie 09:16
5
SUPER LEKARZ ,DOSKONAŁY FACHOWIEC.POLECAM
Krzysztof Kurek dnia 2020.11.13 o godzinie 04:54
5
Super lekarz wielu takich i NFZ dopiero działa Polecam jak najbardziej
ANETA NIZIŁ dnia 2020.11.13 o godzinie 00:47
5
Bardzo profesjonalnie i sprawnie
Pacjent dnia 2020.11.13 o godzinie 00:27
5
Doktor ktury zna się na żeczy ..takich potrzeba tak trzymać!!!!
Dariusz Nizioł dnia 2020.11.12 o godzinie 21:18
5
Bardzo profesjonalnie, bez żadnych problemów, konkretnie, szybko i w miłej atmosferze. Bardzo polecam i chętnie zgłoszę się ponownie po pomoc.
Daniel K. dnia 2020.11.12 o godzinie 17:44
5
Bardzo szybko i stabilnie polecam
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 17:28
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 14:47
5
Szybko, profesjonalnie, w dobrym kontakcie, z uwzględnieniem pytań i wątpliwości. Bardzo polecam e-wizytę u p.doktora.
Beata dnia 2020.11.12 o godzinie 14:33
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 14:25
5
Bardzo polecam, szybko i sprawnie!
Łukasz Krainski dnia 2020.11.12 o godzinie 13:10
5
Bardzo dobre podejście do pacjenta, szybka obsługa
Piotr Jeziorowski dnia 2020.11.12 o godzinie 12:42
5
Lekarz swietny super kontakt nie bylo zadnych komplikacji. Polecam doktora na pewno pomoze
Adrian Turos dnia 2020.11.12 o godzinie 11:52
5
Świetny Lekarz
KATARZYNA BYCZKOWSKA dnia 2020.11.12 o godzinie 11:48
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 11:31
5
Bardzo szybko, sprawnie i skutecznie. Polecsm
Radosław dnia 2020.11.12 o godzinie 11:27
5
Mlody lekarz patrzacy na pacjenta indywidualnie i uwzględniający opinie pacjenta. Miałem przyjemność poznać przed pandemia.
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 11:18
5
Bardzo dobry lekarz
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 10:57
5
Teleporada udzielona szybko, dokładnie i fachowo.
Iwona Chmaruk-Rzepecka dnia 2020.11.12 o godzinie 10:56
5
Bardzo rzeczowy lekarz
Mateusz Kozak dnia 2020.11.12 o godzinie 10:27
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 10:16
5
Super
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 09:58
5
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 08:54
5
Najlepszy lekarz jakiego poznałam doradzi szybka recepta. Polecam ????
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 08:53
5
Bez treści
Pacjentka dnia 2020.11.12 o godzinie 00:45
5
Lekarz, do którego chodziłam do tej pory jest na kwarantannie, potrzebowałam na szybko znaleźć kogoś innego. Trafiłam na dr Marcina Łatę i muszę przyznać, że trafiłam w punkt - doktor cierpliwy, potrafi słuchać, rozmawiać, wyciągać wnioski. dostałam zalecenia i receptę. dziękuję
Magdalena dnia 2020.11.12 o godzinie 00:31
5
zgłosiłem się do doktora Marcina - polecił mi go przyjaciel. teraz ja mogę polecać go innym. dziękuję doktorze za udzielenie pomocy i wsparcia.
Krzysztof P dnia 2020.11.12 o godzinie 00:29
5
chwilkę się spóźnił ale całość oceniam bardzo pozytywnie. polecam innym.
Małgorzata dnia 2020.11.12 o godzinie 00:28
5
miły, sympatyczny i otwarty na pacjenta
Krystian dnia 2020.11.12 o godzinie 00:27
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 00:27
5
dziękuje doktorze za pomoc. pozdrawiam i niech sie doktor chroni od wirusa!
darek dnia 2020.11.12 o godzinie 00:26
5
dziekuje!!
Patryk dnia 2020.11.12 o godzinie 00:24
5
polecam doktora z całego serca!
Maria dnia 2020.11.12 o godzinie 00:23
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 00:23
5
polecam innym. dobry lekarz i człowiek zarazem
Kamil dnia 2020.11.12 o godzinie 00:13
5
dziekuje
M. dnia 2020.11.12 o godzinie 00:12
5
Bez treści
Mikołaj dnia 2020.11.12 o godzinie 00:12
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 00:11
5
Bez treści
Dariusz dnia 2020.11.12 o godzinie 00:11
5
zarezerwowałem konsultację przez portal znanylekarz. rejestracja łatwa. lekarz zadzwonił. konsultacja przebiegła w przyjemnej atmosferze. polecam
Michał dnia 2020.11.12 o godzinie 00:10
5
potrzebowałem konsultacji na już. doktor był na czas, co było dla mnie najważniejsze
Kamil dnia 2020.11.12 o godzinie 00:09
5
potrzebowałam leków, które mi się skończyły. doktor był w stanie mi pomóc.
Krysia dnia 2020.11.12 o godzinie 00:08
5
dziękuję Doktorze!
tomek dnia 2020.11.12 o godzinie 00:07
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.12 o godzinie 00:06
5
Bez treści
max dnia 2020.11.11 o godzinie 23:58
5
szukalem konsultacji z powodu problemow z zatokami. w koncu zdecydowalem sie na konsultacje z dr marcinem lata. potwierdzam opinie poprzednikow - warto skorzystac z jego uslug. zalecenia i leczenie ktore dostalem od doktora sprawdzily sie.
Wojciech dnia 2020.11.11 o godzinie 23:58
5
polecam innym pacjentom konsultacje z dr Łatą. jestem zadowolony z dotychczasowych konsultacji z tym lekarzem.
Kazimierz dnia 2020.11.11 o godzinie 23:56
5
Bez treści
Maria dnia 2020.11.11 o godzinie 23:55
5
+5
Kinga dnia 2020.11.11 o godzinie 23:54
5
zgłosiłam się w celu kontynuacji leczenia - receptę otrzymałam b. szybko, dziękuję Doktorze.
Aleksandra dnia 2020.11.11 o godzinie 23:53
5
konsultacja z tym lekarzem to czysta przyjemność od strony pacjenta. polecam każdemu niezdecydowanemu
Kazimierz dnia 2020.11.11 o godzinie 23:52
5
jestem z doktorem w stałym kontakcie. dziękuję za opiekę
Agnieszka dnia 2020.11.11 o godzinie 23:51
5
Bez treści
kinga dnia 2020.11.11 o godzinie 23:50
5
o doktorze dowiedziałam się od znajomej, poleciła mi go. jestem wdzięczna znajomej, ale przede wszystkim DOKTOROWI MARCINOWI ŁACIE za pomoc.
jola dnia 2020.11.11 o godzinie 20:13
5
zachorowałem na zatoki, zalecenia doktora pomogły mi w 100 %
Wojciech dnia 2020.11.11 o godzinie 20:11
5
doktorem wzorem dla innych lekarzy pierwszego kontaktu - moim skromnym zdaniem. ciepły, uczynny i cierpliwy. umie wysłuchać pacjenta.
Jarosław dnia 2020.11.11 o godzinie 20:08
5
kontakt z doktorem mam regularny i jeszcze nigdy nie odmówił mi pomocy.
Maria b dnia 2020.11.11 o godzinie 20:06
5
polecam innym pacjentom
agnieszka dnia 2020.11.11 o godzinie 20:02
5
nie mam uwag co do konsultacji. tradycyjnie - rewelacja!
Joanna dnia 2020.11.11 o godzinie 20:01
5
szybko i sprawnie. jestem bardzo wdzięczna za pomoc doktora!
Marta dnia 2020.11.11 o godzinie 20:01
5
dziękuję za konsultację Doktorze!
Monika dnia 2020.11.11 o godzinie 20:00
5
Doktor bardzo kompetentny. Szybka obsługa. SERDECZNIE POLECAM. Super podejście do pacjenata.
Joanna dnia 2020.11.11 o godzinie 19:55
5
Konsultacja odbyła się bezproblemowo. Dziękuję za natychmiastowy odzew, pomoc oraz wyrozumiałość.
Natalia Patelka dnia 2020.11.11 o godzinie 19:41
5
zarejestrowałem się na portalu doktora - rejestracja szybka, łatwa a sama konsultacja z lekarzem przeszła moje najlepsze oczekiwania. dziękuję
Adam dnia 2020.11.11 o godzinie 19:41
5
bez zastrzeżeń
Wojtek dnia 2020.11.11 o godzinie 19:39
5
konsultacja przebiegła wzorowo. doktor kompetentny i uprzejmy w kontakcie.
Alicja dnia 2020.11.11 o godzinie 19:39
5
na tego doktora zawsze mogę liczyć w potrzebie
DANUTA dnia 2020.11.11 o godzinie 19:37
5
5/5
Joanna dnia 2020.11.11 o godzinie 19:34
5
lekarza Marcina Łatę poleciła mi moja dziewczyna. To był dobry wybór. usługi doktora nie są drogie i ich jakość - rewelacyjna!
Dawid S. dnia 2020.11.11 o godzinie 19:33
5
potrzebował zinterpretować moje wyniki z krwi. konsultacja z doktorem przebiegła pomyślnie i dostałem wskazówki co dalej robić. dziękuję
jarosław dnia 2020.11.11 o godzinie 19:31
5
korzystam z porad doktora już od pół roku; nie zamienię doktora na żadnego innego!
Joanna dnia 2020.11.11 o godzinie 19:29
5
najlepszy lekarz jakiego znam
Jan dnia 2020.11.11 o godzinie 19:28
5
Naprawdę Pan Doktor mi pomógł, dziękuję, nie wiem co bym bez Pana zrobił
Dawid dnia 2020.11.11 o godzinie 16:08
5
Super lekarz
Pacjent dnia 2020.11.11 o godzinie 16:06
5
Polecam najmocniej na świecie!
Pacjentka dnia 2020.11.11 o godzinie 14:05
5
Bezproblemowo otrzymałem potrzebną receptę ponieważ zabraklo mi leków
Krzysztof dnia 2020.11.11 o godzinie 14:03
5
Szybka pomoc w czasie gdy 11 listopada nie można się dostać do żadnego lekarza, wspaniały lekarz
Monika dnia 2020.11.11 o godzinie 14:02
5
Profesjonalne podejscie do pacjęta, napewno jeszcze nie raz zgłosze sie na e-wizyte u doktora Marcina
Dominik D dnia 2020.11.11 o godzinie 13:30
5
Kompetentna, rzeczowa i życzliwa porada. Polecam
Beata dnia 2020.11.11 o godzinie 13:25
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.11 o godzinie 12:48
5
Szybko profesjonalni,polecam
Pacjent dnia 2020.11.11 o godzinie 11:45
5
Bez treści
Anastasiia Temyrova dnia 2020.11.11 o godzinie 10:53
5
Dziękuję Doktorowi za wielokrotną pomoc
Michal Gross dnia 2020.11.11 o godzinie 09:32
5
Chwilę przed umówioną wizytą Pan Marcin zadzwonił i przeprowadził wywiad. Wcześniej przeczytał również wiadomość którą wysłałem. Zasugerował sposób leczenia, oraz wystawił receptę. Otrzymałem również kilka wskazówek zdrowotnych.
Paweł dnia 2020.11.10 o godzinie 21:41
5
Lekarz rzetelny, bardzo dobrze się dogaduje z pacjentem. Polecam wszystkim
Andrzej P dnia 2020.11.10 o godzinie 19:42
5
Wszystko ok
Marcin W. dnia 2020.11.10 o godzinie 19:32
5
Szybkie rozwiazanie problemu, polecam wszystkim
Anna dnia 2020.11.10 o godzinie 19:28
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.10 o godzinie 19:27
5
Bez treści
Lubomir dnia 2020.11.10 o godzinie 15:21
5
Leczę sie od kilkunastu lat. Potrzebowałam swojego leku ponieważ z moim nie mam kontaktu :/ Napisałam w formularzu co mi dolega i jakie leki przyjmuję. Wizyte mialam umowioną na 15:30 a już o 12stej miałam receptę. Ślicznie dziękuje za szybką pomoc.
Pacjent dnia 2020.11.10 o godzinie 14:56
5
gicio
Mateusz Hejnik dnia 2020.11.10 o godzinie 14:05
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.10 o godzinie 12:16
5
Bardzo pomocny specjalista
Igor dnia 2020.11.10 o godzinie 12:12
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.10 o godzinie 10:21
5
Bez treści
Pacjent dnia 2020.11.10 o godzinie 10:11
Wróć do strony głównej